Esports de raqueta

Escola de tennis, pàdel i tennis platja

A la nostra escola potenciem les qualitats físiques, tècniques i tàctiques d’aquest esport, a més de fomentar valors tan importants com l’esportivitat, el respecte, la perseverança i la responsabilitat.

Tenim una metodologia pròpia, ràpida i fàcil d’entendre; les nostres classes són dinàmiques i ben estructurades, on cada alumne pot aconseguir els seus objectius d’una manera eficient i d’acord amb les seves habilitats.

Hi ha classes per a tots els nivells i edats, i cobrim un ampli horari.

Escoles disponibles

Contacte


1

Escola de tennis

Tennis, l’esport rei de raqueta i un dels més populars a nivell mundial. De manera individual o en grup, el tennis és una forma saludable d’exercitar la ment i les capacitats físiques de l’esportista.


2

Escola de tennis platja

Tennis platja, un esport fusió entre els esports de raqueta i els esports de platja. Amb més adeptes cada vegada, el tennis platja millora l’agilitat i la coordinació, i gràcies al treball a la sorra s’aconsegueix tonificar el cos i millorar la capacitat aeròbica.


3

Escola de pàdel

Pàdel, un esport social molt en auge en els darrers anys. Accessible per a tothom i per a qualsevol nivell, el pàdel potencia la concentració i els reflexos, a més de ser molt beneficiós per a la salut.