Escola de Tennis

A la nostra escola potenciem les qualitats físiques, tècniques i tàctiques d’aquest esport, a més de fomentar valors tan importants com l’esportivitat, el respecte, la perseverança i la responsabilitat.

Tenim una metodologia pròpia, ràpida i fàcil d’entendre; les nostres classes són dinàmiques i ben estructurades, on cada alumne pot aconseguir els seus objectius d’una manera eficient i d’acord amb les seves habilitats.

Tenim programes per a tots els nivells i edats, i cobrim un ampli horari.

Preus

A la nostra escola en el Club de Tennis Turo Blanc de Sant Vicenç de Montalt, hem preparat diferents ofertes perquè puguis perfeccionar el teu nivell de tennis o padel, amb horaris que s’adapten a les vostres necessitats.

Tenim horaris de classes de tennis i padel entre setmana, classes de tennis i padel de cap de setmana, i bons d’hores per a poder gaudir d’una classe de tennis o padel que s’adapti al teu horari.

Minitennis

Activitat per als més petits per familiaritzar-se amb la raqueta, la pilota i la pista, i millorar la seva psicomotricitat.

Iniciació i perfeccionament

Etapa inicial on fomentem la tècnica, posant l’accent en la posició i el moviment del cos. Treballem desplaçaments i distàncies a pista.

Competició

Entrenaments individuals, reforçament tàctic, mental i físic. Acompanyament en competicions.

Més de 17 i adults

Oferim una metodologia avançada per a tots els nivells de joc.

Clubs on practiquem les classes de tennis

Club Turó Blanc

Nam aliquet ante porta, gravida elit interdum, luctus porta sapien justo, at fringilla felis suscipit vestibulum.