Club fundat l’any 1972 a Arenys de Mar per Zenón de Pol.

Actualment té 6 pistes de tennis de terra batuda, squash, frontón, sala d’activitats dirigides, zona barbacoa, àrea de pícnic i piscina. Dos vestuaris i zona de bar cafeteria amb bones vistes a mar. Rial de la Serp s/n, Afueras Levante, 54. Apartado de Correos 61. 08350 Arenys de Mar.

Escola de Tennis

A la nostra escola potenciem les qualitats físiques, tècniques i tàctiques d’aquest esport, a més de fomentar valors tan importants com l’esportivitat, el respecte, la perseverança i la responsabilitat.

Tenim una metodologia pròpia, ràpida i fàcil d’entendre; les nostres classes són dinàmiques i ben estructurades, on cada alumne pot aconseguir els seus objectius d’una manera eficient i d’acord amb les seves habilitats.

Tenim programes per a tots els nivells i edats, i cobrim un ampli horari.

DES DELS 3 ANYS

Amb els més petits ens divertirem amb jocs específics per a la seva edat que els permetin familiaritzar-se amb la raqueta, la pilota i la pista, i també millorar la seva psicomotricitat, fomentant sempre l’amistat i la companyonia.

Farem compatible l’entreteniment amb l’aprenentatge d’alguns conceptes tècnics relacionats amb els cops i els patrons de moviment.

DELS 6 ALS 18 ANYS

En aquesta etapa inicial fomentem el desenvolupament de la tècnica, posant l’accent en la posició i el moviment del cos. També treballem els desplaçaments i distàncies a la pista a mesura que l’alumne va depurant la tècnica.

Segons va progressant, augmenta la seva necessitat tècnica. Hi ha més intensitat de treball a la pista, perquè s’entrena amb situacions reals de joc. Oferim recursos tàctics i també treballem la fortalesa mental davant de qualsevol situació.

Entrenaments individuals, reforçament tàctic, mental i físic.

Acompanyament en competicions. Assessorament en beques a l’estranger.

TARIFES ESCOLA (Preu persona i mes)

De 3 a 6 anys.

1h / setmana: 30 € mes.

2h / setmana: 44 € mes.

De 7 a 11 anys.

1h / setmana: 35 € mes.

2h / setmana: 59 € mes.

De 12 a 16 anys.

1h / setmana: 39 € mes.

2h / setmana: 69 € mes.

Si no has provat mai el tennis, anima’t! Està comprovat científicament que la qualitat i la quantitat de vida milloren amb la pràctica d’aquest fantàstic esport!

Oferim una metodologia avançada, adaptada a les teves capacitats, perquè progressis ràpidament des del nivell més bàsic.

Què passa quan saps defensar-te en una pista de tennis i controles els teus cops, però sents que pots donar més de tu mateix?

Posa’t en les mans dels nostres tècnics i aprèn els efectes més emprats per a cada situació del joc. Evolucionaràs cap a un tennis més segur i menys exigent físicament. En gaudiràs molt més!

Si domines tots els cops, saps sacar, tens una correcta aproximació a la xarxa i bones volees, però et manca acceleració i l’estratègia no la tens ben definida…

T’oferim les nostres eines tècniques per tenir una estratègia més clara, molt més eficient en cada fase del partit, millorar la teva fortalesa mental i identificar quines són les debilitats del teu rival!

TARIFES ADULTS

1h / setmana: 45 € mes.

1:30h / setmana: 63 € mes.

2h / setmana: 77 € mes.

3h / setmana: 111 € mes.

CLASSES PARTICULARS I ABONAMENTS

Horari a determinar. Preu per persona.

1 hora – 1 persona: 32 €.

Abonament 5 hores – 1 pers: 150 €.

Abonament 10 hores – 1 pers: 280 €.

1 hora – 2 persones: 22 €.

Abonament 5 hores – 2 pers: 105 €.

Abonament 8 hores – 2 pers: 160 €.

Abonament 10 hores – 2 pers: 200 €.

1 hora – 3 persones: 17 €.

Abonament 5 hores – 3 pers: 90 €

Abonament 8 hores – 3 pers: 136 €.

Abonament 10 hores – 3 pers: 157 €.

MATRÍCULES

Preu per persona: 30 €.

HORARIS

De setembre a juny. Nadal i Setmana Santa, segons calendari escolar. Festius de Catalunya, Estatals i Locals d’Arenys de Mar.

 

 

Activitats i tornejos

Stage de tennis Smash

Des del Club de Tennis Arenys de Mar us proposem unes jornades esportives per aquest estiu on hi haurà diverses activitats, tennis, jocs grupals, pickleball, tennis platja i piscina. L’activitat va dirigida a nois i noies d’entre 4 i 16 anys, i està previst que hi hagi diferents grups, en funció de l’edat i el nivell.

Informació sobre l’Stage

L’Stage comença el 28 de juny i dura fins al 10 de setembre. Edat: entre 4 i 16 anys.
L’horari és al matí, de dilluns a divendres (de 9:30 a 13h). 75€ / setmana.
Matrícula: 15€ pagament únic (inclou assegurança + material + samarreta tècnica).
Servei d’acollida de 9 a 9:30 extra + 5€ setmana.
Servei d’acompanyament a les competicions.

Torneig Club Tennis Arenys de Mar

Aquest campionat es regirà per les següents bases i pel que estableix el reglament de la FCT. Torneig absolut: obert a tots els gèneres i edats a partir de 14 anys.

Proves a disputar:
Individual i dobles.

Dates:
Inici del torneig: 20 d’agost.
Inscripcions: Fins al 16 d’agost.
Sorteig: 17 d’agost.

Fase Prèvia i Fase Consolació
Individual i dobles.
Cada participant podrà jugar 2 partits per prova com a mínim.

El preu de la inscripció és:
1 prova: soci 15€ / invitat 20€
2 proves: soci 25€ / invitat 30€

Inscripcions a través de la web www.sportdriland.com o en la recepció del club (Horari de 9 a 13 y de 17 a 20).

Contacte torneig: 635811076

En inscriure’s, cal aportar:

– Parella de dobles (si s’hi vol jugar)
– Telèfon de contacte
– Disponibilitat horària

Cada jugador es pot inscriure en 2 proves com a màxim. No s’admetran canvis en l’horari de joc un cop s’hagi publicat.

Els partits d’individuals es jugaran al millor de 3 sets, amb tie-break en tots ells. Els partits de dobles es jugaran a tres sets, amb tie-break els dos primers. El tercer set, si cal jugar-lo, es disputarà amb un súper tie-break a 10 punts. Es jugarà en pistes de terra batuda.

Es obligació dels jugadors/es assabentar-se de l’ordre de joc que es col·locarà, amb 24 hores d’antelació, en el tauló d’anuncis del club i en el grup de WhatsApp del Torneig. El torneig es disputarà en funció del nombre dels inscrits.

Jutge-àrbitre: José Ruíz.

I Torneig Zenon

Los partidos se disputarán a dos sets, con Tie-Break, y, en caso de empate a sets, se decidirá con un super-tie-break. La no asistencia a un partido programado, supondrá su perdida por W.O

Una vez publicado, no habrá cambios en el orden de juego.

Los jugadores quedan obligados a estas normas, de las que consideran enterados y conformes por el hecho de su inscripción.

REGLAS DE JUEGO TENIS PLAYA

Pago de la inscripcion

ES44 2038 6697 7360 0033 4201 pago couta inscripción. Indicant com a concepte: “Tennis platja 2021 + Nom del participant”.

Por BIZUM al 635811076.

Casal i Campus Esportiu

Aquest any hem organitzat un Casal i Campus Multiesportiu en el club de Tennis Pol a Arenys de Mar, perquè et diverteixis amb un munt d’activitats. Estem en un entorn idíl·lic, rodejats de natura i a un minut de la platja; és per això que et podem oferir esports segurs i a l’aire lliure. Podràs nedar a la nostra piscina, jugar-hi i sobretot refrescar-t’hi en els moments de més calor. El curs s’ha acabat, t’has ben guanyat un descans, i per això volem que ara t’ho passis molt bé. Amb la seva experiència els nostres monitors faran que aquest estiu sigui inoblidable. T’ho mereixes!!!

T’esperen jocs i moltes coses més!!! Volem sorprendre’t, i estem segurs que ho aconseguirem!!!

Anima’t, apunta’t i vine a gaudir d’un estiu diferent!!!

Opcional: pràctica de vela en el port

Informació sobre el Casal d’Estiu

Comença el 28 de juny i dura fins al 10 de setembre. L’horari és al matí, de dilluns a divendres (de 9 a 13h) o (de 9 a 17h)

Edat: entre 4 i 16 anys.

Servei de recollida de 8:30 a 9h (gratuït) y de 13h a 13:15h. Opcional, servei de menjador i més activitats fins les 5 de la tarda.

Preus i descomptes

Matrícula de 15€.

Preu per setmana (de 9 a 13hores) 90€.
Preu per setmana (de 9 a 17 hores) 180€, dinar inclòs.

Descompte del 10% si apuntes el teu fill abans del 15 de maig.

Descompte del 5% al segon germà.

Descompte del 5% per als alumnes de la escola.

Termini d’inscripció

Obert per a tots els torns, fins a 5 dies abans del començament de cada activitat, sempre que hi hagi plaça disponible. Nombre de places limitat, amb un mínim establert per a l’inici de l’activitat cadascuna de les setmanes. En cas de no haver-hi un mínim d’alumnes, s’informarà els inscrits per oferir-los activitats alternatives.

Servei de recollida (8:30-9:00): caldrà un mínim de nens per confirmar aquest servei.

Confirmació de la reserva de plaça

Un cop rebuda la preinscripció, li enviarem un mail o un missatge de whatsapp validant la reserva i informant-lo del preu. El pagament es farà almenys 5 dies abans de l’inici de l’activitat, mitjançant abonament al número de compte que se li facilitarà. S’haurà d’enviar justificant de pagament amb el nom i cognoms visibles per evitar confusions.

Pagaments

La inscripció no estarà confirmada fins que no s’hagi fet el pagament i s’hagi presentat tota la documentació. En cas d’anul·lació de la reserva de plaça, es retornarà el 100% de l’import per a totes les cancel·lacions fetes amb 7 dies o més d’antelació a l’inici del Casal.

En cas de cancel·lació feta amb una antelació de 6 dies o menys de l’inici del Casal, es retornarà el 50% de l’import.

Com a molt tard, el pagament de l’activitat s’haurà de fer el dimecres de la setmana abans de l’inici del Casal.

Modalitats de pagament

Per transferència bancària a: ES44 2038 6697 7360 0033 4201. Indicant com a concepte ” Casal.2021 + Nom del participant”.

Presencial a les oficines del club: en metàl·lic.

Dades importants que cal tenir en compte a l´hora de fer la inscripció

  1. El Club es reserva el dret de modificar algunes activitats/horaris per motius climatològics.
  2. El Club no es responsabilitza de la pèrdua de material de l’alumne.
  3. Pagament: cal abonar l’import total en el moment de fer la inscripció. Ens l’heu de confirmar per e-mail a info@sportdriland.com, amb la còpia de la transferència bancària.
  4. Les faltes d’assistència no donen dret al retorn parcial o total del pagament.
  5. Es retornarà l’import íntegre si l’alumne s’ha de donar de baixa abans de a l’inici del Casal per algun motiu mèdic, aportant-ne el certificat corresponent.

Complim amb els protocols anti-Covid.

Instal·lacions

Fitness i tonificació

L’activitat física realitzada de forma regular i controlada, entre altres aspectes, ajuda a prevenir malalties, millora la qualitat física i el funcionament de l’organisme, augmenta l’esperança i la qualitat de vida, ajuda a dormir millor, afavoreix les relacions socials i fomenta valors positius, millora la salut mental, la memòria i la capacitat d’aprenentatge.

La duració de cada sessió és de 50’.

Estiraments

Sessió dirigida a recuperar i millorar la flexibilitat i la mobilitat de la musculatura i contribuir a la relaxació de l’aparell locomotor.

GAC

Sessió dirigida al treball específic de glutis, abdominals y cames a través d’exercicis de tonificació i aerobis.

Tabata

Entrenament amb intervals d’alta intensitat, ideal per cremar greix.

Pilates

Tècnica basada en el treball cos-ment; els principis bàsics són la respiració, la precisió, el control, l’alineació i la fluïdesa. Enforteix la musculatura interna i és ideal per mantenir la columna vertebral en una bona postura i evitar els mals d’esquena.

Zumba

Activitat dirigida que consta d’exercicis i ball aerobi al ritme de música llatina (cúmbia, reggaeton, bachata, salsa, etc.).

Tonificació

Activitat que té com a objectiu tonificar la musculatura de tot el cos amb diferents materials.

Cardio-tonificació

Activitat en què es combinen exercicis aerobis i de tonificació amb diferents materials.

Horari

Els pagaments seran mensuals i es cobraran 8€ per sessió.
Si un usuari/a vol realitzar una sessió única, el preu serà de 12€/sessió.