Activitats Extra-escolars 2023-24

Un programa complet i de qualitat dirigit a nens d’entre 3 i 17 anys, perquè a més a més d’aprendre, s’ho passin bé.
Les activitats o esports que facin sempre seran planificades, organitzades i ordenades.
Es realitzaran al Club Turó Blanc, club on poder ser partíceps, gaudir de les seves amistats i fer-ne de noves. Les activitats van dirigides a totes les escoles de Calella, Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Cebria de Vallalta.

Tennis i Padel
Escola de dança
Gimnàs

TENNIS

PÀDEL

DANZA CON LA NAVE

psicomotricidad, acrobacia y danza con música y coreografías

A qui van dirigides?

 El projecte a desenvolupar està destinat a escolars d’entre 3 i 17 anys  . La metodologia a seguir serà un treball planificat, organitzat.

Horaris i dates

Les extraescolars començaran el mes de setembre 2023 i finalitzaran el mes de juny de 2024.
Sportdriland seguirà el mateix calendari escolar general establert per la Comunitat de  Barcelona i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. 

Escoles
Totes les activitats tindran l’horari que sigui el de sortida de les hores lectives.
Les activitats tindran una durada d’una hora i mitja amb el berenar inclòs. De dilluns a divendres a partir de les 4:30.

Institut
Oferim servei de menjador, sales estudi, gimnàs i classes de tennis o pàdel. De dilluns a divendres a partir de les 2:30.

Com m’inscric?

Totes les activitats tenen un límit de places i s’acceptaran en estricte ordre d’inscripció.
Si una activitat no té un mínim d’alumnes, se’n pot modificar l’horari, el prei o, en el pitjor dels casos, anul·lar-se l’activitat.
Per fer la inscripció, cal que truqueu o fer un whatsapp al 635811076 o escriure a turoblanc@sportdriland.com (Sant Vicenç Montalt)

Qui som?

 L’equip que forma Sportdriland som llicenciats/diplomats en INEFC, MEF, ciències de l’activitat física i/o graduat superior en animació d’activitats físiques i esportives. Professors de diferents disciplines, tots amb una reputació i una trajectòria professional avalades amb un ampli recorregut en el seu camp. 

On es fan les activitats?

 El club Turó Blanc a St. Vicenç de Montalt té unes instal·lacions de 20.000 m2, en un entorn privilegiat i protegit. La part outdoor del club té una pista poliesportiva, pistes de tennis i pàdel, frontó, parc infantil, piscina i terrasses. A la part indoor del club hi ha sales per a fer-hi qualsevol tipus d’ activitat, gimnas, mini-club amb billar, futbolí, llar de foc, sofàs on descansar o veure un partit a la tv i bar/restaurant amb unes vistes relaxants on gaudir d’una bona conversa.  El club té dos pàrquings on es pot deixar gratis el vehicle.