Activitats Extra-escolars 2022-23

Un programa complet i de qualitat dirigit a nens d’entre 3 i 12 anys, perquè a més a més d’aprendre, s’ho passin bé.
Les activitats o esports que facin sempre seran planificades, organitzades i ordenades.
Es realitzaran al Club Turó Blanc i al CLub tennis Arenys de Mar, clubs on poder ser partíceps, gaudir de les seves amistats i fer-ne de noves. Les activitats van dirigides a totes les escoles de Calella, Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Cebria de Vallalta.

Multiesports: tennis, futbol sala, pàdel, bàsquet, escalada, handbol, voleibol i tennis de taula.
Arts marcials: Taekwondo.
Activitats artístiques: Teatre musical, Modern Dance, Ioga infantil.

MULTIESPORT

tennis, futbol sala, pàdel, bàsquet, escalada, handbol, voleibol i tennis de taula

ARTS MARCIALS

Taekwondo

ACTIVITATS ARTÍSTIQUES

Teatre musical, Modern Dance, Ioga infantil

TENNIS

PADDLE

A qui van dirigides?

 El projecte a desenvolupar està destinat a escolars d’entre 3 i 12 anys. La metodologia a seguir serà un treball planificat, organitzat, ordenat i amb avaluació contínua, on l’objectiu no és a curt termini, sinó un procés que s’inicia des que el nen comença l’escolarització fins a l’edat adulta de 12 anys. 

Horaris i dates

Les extraescolars començaran el mes de setembre 2022 i finalitzaran el mes de juny de 2023.
Sportdriland seguirà el mateix calendari escolar general establert per la Comunitat de  Barcelona i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt o Arenys de Mar. 

Totes les activitats tindran l’horari que sigui el de sortida de les hores lectives. Les activitats tindran una durada d’una hora i mitja amb el berenar inclòs. De dilluns a dijous a partir de les 4:30.

Com m’inscric?

Totes les activitats tenen un límit de places i s’acceptaran en estricte ordre d’inscripció.
Si una activitat no té un mínim d’alumnes, se’n pot modificar l’horari, el prei o, en el pitjor dels casos, anul·lar-se l’activitat.
Per fer la inscripció, cal que truqueu o fer un whatsapp al 635811076 o escriure a turoblanc@sportdriland.com (Sant Vicenç Montalt) o arenys@sportdriland.com(Arenys de Mar)

Qui som?

 L’equip que forma Sportdriland som llicenciats/diplomats en INEFC, MEF, ciències de l’activitat física i/o graduat superior en animació d’activitats físiques i esportives. Professors de diferents disciplines, tots amb una reputació i una trajectòria professional avalades amb un ampli recorregut en el seu camp. 

On es fan les activitats?

 El club Turó Blanc a St. Vicenç de Montalt té unes instal·lacions de 20.000 m2, en un entorn privilegiat i protegit. La part outdoor del club té una pista poliesportiva, pistes de tennis i pàdel, frontó, parc infantil, piscina i terrasses. A la part indoor del club hi ha sales per a fer-hi qualsevol tipus d’ activitat, mini-club amb billar, futbolí, llar de foc, sofàs on descansar o veure un partit a la tv i bar/restaurant amb unes vistes relaxants on gaudir d’una bona conversa.  El club té dos pàrquings on es pot deixar gratis el vehicle.

 

On es fan les activitats?

El club Arenys de Mar té unes instal·lacions de 10. 000 m2, en un entorn privilegiat i protegit. La part outdoor del club té una pista frontó, 6 pistes de tennis, parc infantil, piscina i terrasses. A la part indoor del club hi ha sales per a fer-hi qualsevol tipus d’ activitat, casa-club amb  llar de foc, sofàs on descansar o veure un partit a la tv i bar/restaurant amb  bones vistes a mar on gaudir d’una bona conversa.  El club té dos pàrquings on es pot deixar gratis el vehicle.